10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Om senteret

Beøksadresse:
Storgata 12
8600 Bodø

Postadresse: 
Citycon Bodø Drift A/S 
Postboks 683 
8006 Bodø 

 
Areal: 2500 km2
Antall butikker: 8
Antall p-plasser: 300
Antall ladeplasser for el-bil:
 
 

Glasshuspassasjen er en sentral del av Glasshuset i Bodø sentrum, og består i dag av 8 butikker. Glasshuspassasjen ligger midt i gågaten og går gjennom Glasshuset, og har i tillegg inngang fra parallellgaten Dronningensgate.

Glasshuset består totalt av over 70 spennende butikker og serveringssteder, og glasstaket som knytter de omkringliggende bygårdene med butikker sammen er opphavet til senterets navn.

Glasshuset og gågaten ble ferdigstilt i 1992 og har siden vært en sentral del av Bodøs identitet. Alt ligger under ett og samme tak, skjermet fra Bodøs vær og vind med 300 parkeringsplasser.

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss? Gå til denne siden , eller benytt kontaktskjemaet nedenfor. 

Glasshuspassasjen er eid av Citycon. Citycon har en sterk posisjon både som eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum. Verdien av de eiendommer selskapet forvalter, beløper seg til cirka 5 milliarder euro og selskapets markedsverdi er cirka 2 milliarder euro. Citycon er markedsleder i Finland og Estland og henholdsvis nummer 2 og 3 i Norge og Sverige. Selskapet har også et fotfeste i Danmark. Les mer på  www.citycon.com

Kontaktskjema
 
 
Kjøreanvisning