10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Vitusapotek

Vitusapotek

Spesialbutikker

Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måtee, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss.

Plassering:1. etasje

Nettside:http://www.vitus.no

Mail:svanen.bodo@vitusapotek.no

Telefon:75 53 50 20

Åpningstider:09 - 18 (10 -15)

Vitusapotek – vi vet

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 226 apotek og 2000 medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig. Hos oss ønsker vi at kundene skal føle seg trygge på oss som fagpersoner og vår kompetanse og sier derfor Vitusapotek –vi vet.

Vår påstand, vi vet, er tuftet på vår kunnskap og kompetanse g sammen med vårt vareutvalg som er kvalitetssikret, skal vi bevise at vi bryr oss om deg som kunde. Vi vet, er ikke bare er fine ord, men et reelt løfte og en trygghet til deg som er kunde og gjest.

God helse er ikke bare fravær av sykdom

I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din.

På vitusapotek.no skal gi deg raske svar på vanlige spørsmål rundt helse og velvære, og hva vi i Vitusapotek kan hjelpe deg med.
God helse er ikke bare fravær av sykdom- det er en del av ditt totale velvære. I vår nettbutikk kan du kjøpe de samme gode produktene som vi har i våre apotek, med unntak av reseptbelagte medisiner, som vi ikke har lov til å selge via nett i Norge. Vi understreker for ordens skyld at det er hos legen du får stilt diagnose – vi bidrar med god veiledning omkring bruk av dine produkter og legemidler.

HUDPLEIESALONG

Helse og velvære hører naturlig sammen. Vitusapotek Svanen i Bodø ønsker å bidra til til god helse blant våre kunder, gjennom å tilby hudpleiebehandlinger med fokus på frisk og sunn hud.

Alle våre behandlinger utføres av autoriserte hudterapeuter med høy kompetanse på området. Etter endt behandling gir vi deg personlig veiledning og råd, slik at du kan fortsette de gode rutinene hjemme. Behandlingene passer både til menn og kvinner i alle aldre.

Salongen ligger i egne lokaler innerst i apoteket, og du kan bestille time på vitusapotek.no, eller ved å ringe eller komme innom.

Behandlingene omfatter alt fra ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger / massasje, rens, fotpleie, manikyr, hårfjerning (voks) til farging av vipper og bryn. Du finner oversikt over disse tilbudene med priser på vitusapotek.no.

Klikk deg inn på

http://www.vitusapotek.no/Hudpleie/

 Vitusapotek – vi vet.